Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in het kappersvak en hebben ons volledig toegelegd op de inkoop en de verkoop van Royaltyhairextensions®.
Onze passie voor mooie lange haren is dan ook duidelijk zichtbaar in de bijzondere kwaliteit die wij als Royaltyhairextensions® bieden.

Aangezien wij onze haren zelf grondig selecteren en aankopen bij diverse kleine familiebedrijfjes in: India, Bangladesh, Brazilië en andere landen, zijn onze haren allemaal 100% Remy en Double Drawn, dit wil zeggen dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn).

R
oyaltyhairextensions® worden nog op de artisanale manier verwerkt, dit is een arbeidsintensief proces en komt de haarkwaliteit ten goede (intakte schubben).
Onze webshop bevat daarom ook een beperkt assortiment kleur tinten van Extensions en Wefts.

 

Wij kunnen dan ook stellen dat Royaltyhairextensions® van Sublieme kwaliteit zijn en dit komt zeer zeker het draagcomfort en de levensduur ten goede.

Ons motto is dan ook :   De Betere Kwaliteit Haar voor Haar!

Ook voor opleiding en training nieuwste bevestiging technieken LA Invisible bead techniek Weft, Wax en Tape Extensions bent u bij ons welkom, informeer naar de mogelijkheden via contact formulier (professionals only).

Heeft u vragen of wensen? Laat het ons gerust weten via het 
Contact formulier.

 


HANDTIED WEFTS, BUY 2 GET 2 FOR FREE.

HELAAS VERKOPEN WIJ GEEN TIP EXTENSIONS MEER.