Wij zijn al jaren actief in het kappersvak en hebben ons volledig toegelegd op de inkoop en verkoop van extensions en wefts/weavings.
Onze passie voor mooie lange haren is dan ook duidelijk zichtbaar in de bijzondere kwaliteit die wij als Royaltyhairextensions® aanbieden.

Aangezien we onze haren zelf grondig uitselecteren en aankopen bij kleinere familie bedrijfjes in India, Rusland, Brazilië en andere landen, zijn onze haren allemaal 100% Remy en Double Drawn, dit wil zeggen dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn).

Deze haren worden nog op de artisanale manier verwerkt, dit komt weer ten goede van de kwaliteit van het haar (intakte schubben).
 
Wij kunnen dan ook stellen dat deze haren van Sublieme kwaliteit zijn en dit komt zeer zeker het draagcomfort en de levensduur ten goede.
(geen klit, geen pluis en geen kleurverlies)
 
Onze webshop bevat daarom ook een beperkt assortiment van Extensions en Wefts.

Ons motto is dan ook :   De Betere Kwaliteit Haar voor Haar!

Ook voor Opleiding en training bevestiging technieken Extensions & Wefts (weaving) bent u bij ons welkom, informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wensen? Laat het ons gerust weten via het 


contact formulier.
 
Beste Klant ,

Hou er rekening mee, dat ondanks wij ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, er Ivm de drukte bij de PostNL en Bpost er vertraging kan zijn in de postbezorging .

Onze excuses voor het ongemak .